Barcelona BryllupsGuide


Notice: A non well formed numeric value encountered in /srv/data/web/vhosts/pearlsandals.com/htdocs/wp-content/themes/gt3-wp-eclipse/core/aq_resizer.php on line 162

BARCELONA BRYLLUPS GUIDE

Går i og overvejer et bryllup i smukke Barcelona? Denne guide har til formål, at forklare hvad det indebærer at blive gift her; muligheder, ideer, forslag og udfordringer. Der er mange grunde til hvorfor vores par vælger Barcelona/Katalonien som destination for deres bryllup. Først og fremmest er det fordi det er så nemt at forelske sig i byen og dens omgivelser. Der er liv, bevægelse, her er spændende og romantisk og så tilbyder området variation og gode priser. I kan holde bryllup på stranden, bryllup i Gaudis Parc Guel, leje et stort landsted, have et slot for jer selv, nyde stilheden på en vinmark, imponere jeres gæster på et af Barcelonas  luksus hoteller. Barcelona har det hele!

Vejret hjælper også til med at skabe det pefekte bryllup, her er gennemsnits temperaturen nemlig over 20 grader fra maj til oktober og badesæsonen starter ofte allerede i påsken med en sidste dukkert i oktober. Se vejert i Barcelona her

Tjek vores Øjeblikke for at se hvordan andre par har sagt JA til hinanden i Katalonien.

 

 

SPÆNDENDE MODE

Shoppere eller par som leder efter det helt rigtige bryllups tøj vil ikke blive skuffede her. Udvalg og pris på lokale kreationer er særdeles gode. Barcelona byder på unikke bryllupskjoler fra verdenskendte designere såvel som unge friske lokale designere med stort talent. Med steder som La Roca Village, Passeig de Gracia og unikke butikker i Born er shopping i særdeleshed på folks liste over ting de SKAL gøre i Barcelona. Pronovia som har hovedsæde i Barcelona er kendt for deres udsøgte brudekjoler og Otaduy laver nogle af de mest fantastiske boheme kjoler man finder på markedet. Vi har hos PearlSandals en personlig stylist, som enten kan hjælpe jer med at udvælge den helt rigtige kjole eller blot arrangere møderne i de forskellige butikker, så jeres shopping oplevelsen bliver så afslappet og stress-fri som muligt. 


UTRADITIONELLE DRØMME

En anden meget god grund til at i bør vælge Barcelona som destination for brylluppet, er at det er en glimrende måde at undslippe de gamle konventioner. Med et destionations bryllup behøver man ikke at invitere den fætter man alligevel ikke har noget til fælles med eller de venner man ikke har set siden folkeskolen, i behøver kun at invitere dem, som er tættest på jer.  Måske vil i fejres helt privat bare jer to. I kan også vælge en helt utraditionel ceremoni; reception eller buffet, en barbeque, spansk musik og optræden, limbo på stranden, jazz i haven. I har her muligheden for, at skabe jeres helt personlige, utraditionelle, uforglemmelige og magiske bryllup.


ET BUDGET SOM RÆKKER LÆNGERE

Bryllupsbudgettet er altid en svær detalje. Præcist hvor meget i kan og vil bruge på jeres bryllup er helt op til jer selv, vi kan arbejde med hvilket som helst budget. Dog kan vi garantere jer at pengene rækker længere i Barcelona end i norden. Alt efter hvor i bor kan det faktisk være billigere for mange at flyve til Barcelona end at komme frem til jeres by, specielt hvis der kommer folk fra forskellige steder i verden. Alkohol og mad er generalt meget billigere her end de fleste andre steder og generøsiteten fra de lokale cateringfirmaer og deres professionalitet er et stort plus. Her er der blamdt andet mulighed for at nyde 1,5 times aperitif, tre retters menu, bryllupskage og 2 timers fri bar for ca 125 eur per person. Hvis man ønsker en barbeque så vil prisen endda være lavere, og ønsker man noget andet mere specielt eller specifikt så vil prisen naturligvis være lidt højere. Barcelona er et sted hvor man opholder sig meget ude, og mange af byens højdepunkter og attraktioner kan man frit besøge. Offentlig transport i Barcelona er billigt og bekvemt og det er nemt at rejse ud i resten af landet hvor bryllupsrejse mulighederne er uendelige.

 

Vores team står klar til at assistere jer i forhandlingerne med udbyderne, få gode deals med hotellerne, hjælpe med pengeoverførsler så i slipper for at betale bank gebyrer i stride strømme, kontrollere betalinger, sikre at i ikke overstiger budgettet og vigtigst af alt sikre, at der ikke kommer misforståelser og at tingene glider som de skal. 


ALLE SLAGS CEREMONIER ER VELKOMNE

I Barcelona er alle ceremonier accepteret, i har muligheden for at vælge en religiøs vielse i et kapel eller i en af de mange verdenskendte kirke. Uanset hvad jeres tro eller oprindelse er, så kan vi hjælpe jer med at fremskaffe en skandinavisk præst, en tysk humanist celebrant eller en lokal rabbiner.  Protestantiske bryllupper kan afholdes i nogle kirker i Barcelona bl.a i Sagrat Cor på Tibidabo og i Dominicus i Born kvarteret. Vi har allerede arrangeret alle mulige forskellige slags bryllupper, et religiøst svensk bryllup på en tagterrasse i det Gotiske Kvarter, en østrigsk ceramoni på stranden... lad os høre jeres ønske. For Skandinaviske bryllupper kan vi tilkalde en præst fra enten den svenske kirke på Mallorca, fra den Norske sjømandskirke eller fra den danske Margrethekirke i Sydspanien. Husk at man skal betale for at få præsten ud og at reservationen skal foretages i god tid.

 

Ydeligere kan vi også arrangere tysk og engelsk sprogede katolske præster og selvfølgelig assistere jer i alt papirarbejdet som følger. Vi har også tidligere hjulpet par med forskellig trosretninger med deres bryllupsceremonier, her kan præsterne sammen med brudeparret designe og sammensætte en ceremoni, som er behagelig og passende for alle parter. 

MERE TID SAMMEN MED JERES GÆSTER

Istedet for blot at se jeres bryllupsgæster til receptionen og føle, at i overhovedet ikke har tid til at snakke med hver og en, som er kommet til jeres fest, som nok ville være situationen hvis i holdt jeres bryllup hjemme, så ville der ved et bryllup i Barcelona være mulighed for mere kvalitetstid sammen med alle de indbudte. I kan leje en villa, et landsted eller en lejlighed hvor i kan være med venner og familie, arrangere en sammenkomst aftenen før brylluppet og en brunch eller en barbeque på stranden dagen efter. Husk på, når du udvælger gæstelisten, at folk vil gøre alt for at deltage i et bryllup i Barcelona og at flere invitationer vil blive accepteret end hvis det havde være derhjemme. Jo flere jo bedre men det skal jo stadigvæk holdes indenfor jeres budget. 


FANTASTISK UDVALG AF MAD OG DRIKKE

Er i trætte af at spise det samme mad gang på gang til vennernes bryllupper og venter i næsten bare på at middagen er overstået så festen kan komme igang? Ja dette sker ikke i Barcelona. Hvad enten i er madenthusiaster eller bare værdsætter god mad ja så vil maden her gå over alles forventninger. Byen her er stolt ejer af hele 21 michelin-restauranter. Gademarkeder finder man over alt i byen og som det helt ekstraordinære så har vi La Boqueria. Hvis i vil besøge en af de mange kendte Michelinrestauranter som findes i byen, husk at booke et bord i god tid. Barcelona er omgivet af vinmarker og har hele 6 vin områder, fra det golde Priorat, hvor rødvinen er fyldig og kraftig, til Alella som har frisk og mild hvidvin og lad os endelig ikke glemme cavaen. Den verdens kendte Cordoniu og Torres og deres imponerende vinkældrer kan nås med tog og vi kan hjælpe med at arrangere guidede turer eller bryllups ceremonier ude i vinmarkerne i hele Katalonien.