Om Os

LIDT OM OS

PearlSandals dedikerer sig til at skabe unikke øjeblikke i skønne Barcelona og resten af Katalonien, først og fremmest for Skandinaviere, tysk og engelsk talende par. Vort team består af folk med et utal af forskellige sprogkundskaber, så som engelsk, dansk, svensk, russisk, tysk, fransk, katalansk, spanks og italiensk, hvilket betyder at vi kan samarbejde med folk fra hele verden.

Barcelona og omegn er et popolært rejsemål og rigtigt mange forelsker sig i det pulserende byliv, den landlige charme som omgiver byen og de smukke kyster. Det er ikke så sært at mange folk vælger, at vende tilbage og holde et unikt og uforglemmeligt bryllup netop her i Katalonien. Bryllups ceramoni på stranden, i byen eller på et rustikt gammelt landsted er blot nogle af de forskellige typer bryllupper vi kan arrangere for jer så jeres dag bliver helt speciel. For dem som drømmer om et grønt og miljø venligt bryllup kan dette selvfølgelig også blive inddraget i alle stadierne af planlægningen, heriblandt økologisk catering, naturvenlige omgivelser/ lokaler og vi giver skræddersyede råd til hvordan en bryllup kan gøres så grønt som muligt. Vores lille familie som består af kreative individer som alle holder utroligt meget af det sted vi bor, er selvfølgelig også til rådighed for at arrangere andre begivenheder så som unik vinsmagning og romantiske ture rundt i Katalonien.

About-Us-Banner

Petra Wolf-Duffy opdagede hvor meget hun holdt af hvert delelement i organiseringen af bryllupper, da hun arbejde for en bryllups arrangør i området. Det multi-kulturelle giver genlyd med Petra efter at have boet i lande som Italien, England, Tyskland og Sverige og dertil arbejdet på mange forskellige job områder, hvor hun har været engageret i et utal af forskellige typer mennesker. Som den positive, jordnære og hårdtarbejdende svenske mor Petra er, fandt hun at arbejdet med at arrangere begivenheder kombinerer alt det hun elsker nemlig; at arbejde med et stort spektrum af forskellige mennesker, være aktiv og opbygge relationer med lokalbefolkningen. PearlSandals er resultatet af Petras ønske om at gøre andre glade og dele det fantastiske og berusende Katalonien.

Til Petras eget bryllup, bar hun en smuk blomster krans på hovedet og dansede hele natten under stjernehimmelen i hendes bedstemors baghave, hun bar et helt unikt par hjemmedesignede perle sandaler. Dette er klart et element som viser indbegrebet af hvordan dette firma arbejder – stilfundt, oprigtigt og troværdigt.

TEAM

SAMARBEJDSPARTNERE

  • Pinups & Pimps Barcelona
  • Hidden City Tours Barcelona
  • We Style U
  • Sol i Vida
  • Absolutely Gorgeous

PEARLSANDALS RUNDT OM I VERDEN

Vores brudepar kommer fra alle dele af verden. Det er en del af vores smukke arbejde at forene kulturer i verden. Tjek vores fine Pearlsandals verdenskort.

Vores Bryllupper præsenteret i andre blogs

  • Featured in Fly Away Bride Shavana and Justin
  • Featured in Fly Away Bride Clemmie and Dale
  • Featured in Stricktly Weddings Sanja and Robin
  • Featured in Rock My Wedding Josefina and Ali