Sobre Nosaltres


Notice: A non well formed numeric value encountered in /srv/data/web/vhosts/pearlsandals.com/htdocs/wp-content/themes/gt3-wp-eclipse/core/aq_resizer.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /srv/data/web/vhosts/pearlsandals.com/htdocs/wp-content/themes/gt3-wp-eclipse/core/plugins/gt3-pagebuilder/core/shortcodes/partners.php on line 65

Sobre PearlSandals


About Us Banner

PearlSandals va ser creat per Petra. A vist com la planificació d'esdeveniments combina moltes de les seves il·lusions; treballar amb una gran varietat de persones, una activitat permanent i romandre connectada a la  gent d’aquesta terra. PearlSandals és un testimoni del seu desig de fer feliços els altres i compartir amb ells el nostre increïble i contagiós país.

En el seu propi casament, Petra portava una corona de flors i va ballar tota la nit sota les estrelles a la part de darrera del jardí de la seva àvia, portant unes sandàlies de perles úniques, dissenyades al seu gust. Aquesta és una imatge clau que personifica l'esperit que impregna l'empresa; sincera, amb estil i digna de la confiança dels seus clients.

L’objectiu principal de PearlSandals és la creació de moments especials en el nostre país per a parelles estrangeres, especialment de  parla escandinava,  alemanya i anglesa. En la mesura que l'equip   parla una gran varietat de llengües, com ara; anglès, alemany, suec, danès, espanyol, francès, català  i italià, som capaços de treballar amb gent d’arreu del món.
  • Sara
  • Petra
  • Jordi

Alguns dels projectes socials que recolzem:

Nosaltres a PearlSandals treballem en el negoci de l’amor i és imperial en la nostra filosofia corporativa i privada compartir-la. És per això que també donem suport a diversos projectes de beneficència arreu de Barcelona i Catalunya. El 14% del nostre benefici es destina a aquests projectes.

 

 

  • Chiringuito de dios
  • Hidden City Tours Barcelona
  • Sol i Vida

Les nostres parelles del casament vénen de tot arreu del món. Una part de la nostra bella obra es unir les cultures del món. Fer una ullada al mapa del món de Pearlsandals. El verd clar indica els països d’on provenen les nostres parelles.