Isis & Ajdin

Kära Sara. Måste erkänna att jag saknar dig tillbaks️… det känns konstigt att inte Maila varann längre. Jag hade sjävklart tänkt att skriva till dig på fredag då jag är ledig, för att skriva…att det enda vi pratat om efter bröllopet med varandra och med vår familj och våra fina vänner är just bröllopet. Hur magiskt det var…som en saga. Vi är så tacksamma! Ni är och har varit så profissionella, så fina o trevliga och du Sara kändes så nära när du sa att du bott i Guatemala. Du var så gullig och omtänksam hela dagen den 30 augusti…men även innan via mail. Du har koll på läget och är även väldigt omtänksam vilket är så fina egenskaper. Du hade även fin personlighet och jag är glad att vi fick möjligheten att prata lite grann på vår dag ️.

Redan samma dag när vi var påväg till bussen vid 01.00 tiden, kändes det som om jag hade gråten i halsen. Jag ville inte att det skulle ta slut. Det var alldeles……..uunderbart .

Kändes konstigt att inte maila eller planera på måndag när jag var på jobbet..Kändes så konstigt. Samtidigt har Ajdin Och jag känt oss annorlunda efter 30 augusti. Det känns så speciellt mellan oss och vi är så glada över hur vi träffades tills att vi nu har blivit ettoch ser det som en gåva från ovan då vårt mål varit just detta.

Tack för att du beskriver vår familj och våra närmaste vänner på det sättet, dem är verkligen underbara och vi uppskattar dem med hela vårt hjärta.

Vi minns och kommer minnas vår bröllopsdag som den vackraste dagen i vårat liv, magiskt vacker dag.

Men att den var alldeles för kort. Snälla hälsa alla på mas coll, att vi är så tacksamma för deras jobb och vilka underbara människor dem är, kocken, servitörer och Isabel och hennes man . Tack till er alla från oss båda !

Tack för allt Sara. Tacka Christine och gulliga fina Jordi️! Och underbara Petra. Tack för allt Pearlsandals.

Abrazos y besitos//Isitas y Ajdin

Related Posts

Sorry, the comment form is closed at this time.