Vores Services

Vores Services

PearlSandals dedikerer sig til at tilbyde personlige arrangementer til dit bryllup eller til en anden særlig begivenhed. Vi stræber altid på at skabe noget, der virkelig afspejler jeres vision, og vi gør vores ypperste for at sikre, at alt går glat, så i kan nyde hvert øjeblik. Vores super venlige team er talentfuldt, lidenskabeligt og gør alt for at bringe de smukke detaljer frem.

Nedenfor kan du finde en liste over de tjenester, som vi tilbyder:
BRYLLUP

Sourcing:

Fotograf og / eller Videograf
Catering
Performers
Celebrant
Babysitter
Transport (mini busser, coach, limousiner)
Anden Transport (Trixibikes, Veteranbiler)
Frisør
Make-up artist
Spillesteder, kirker

Vi kan hjælpe med følgende:

Budget planlægning
Kommunikation
Særordninger
Papirarbejde
Finde indkvartering
Bryllups afprøvning
Bryllups forslag
Stylist

Planlægning:

Fuld planlægning for store og små bryllupper og intime ceremonier
Koordinering af opsætning
Koordinering af brylluppet og gæster
Smagsprøvning (catering), præ-bryllup
Besøgs dage

 

Styling:

Borddækning
Venue dekoration
Receptions opdækning
Rådgivning i styling
Personlig shopper service

 

SÆRLIGE BEGIVENHEDER

Fødselsdagsfester
Polterabend
Run Away Bryllup
Små intime ceremonier
Bryllups forslag
Romantiske weekender
Par fotografering
Organiserede og personlige vinture
Mini krydstogter

 
FIRMA EVENTS

Barcelona er en populær destination for virksomheder som vil afholde events eller konferencer. Først og fremmest er det nemt og billigt at rejse hertil fra samtlige af Europas storbyer. Byen og dens omgivelser tilbyder utallige muligheder når det gælder restauranter, natteliv, underholdning, arkitektur, vandaktiviteter, vin ture, sport og indkvartering. Vejret er også en vigtig faktor da Barcelona nyder at have godt vejr året rundt. Det er i sin sandhed en by som har alt og du kan være sikker på at dit team og de ellers indbudte gæster vil få en god og mindelseværdi oplevelse her.
Barcelona er kendt for at være vært for mange internationale messer og konferencer så som World Mobile Congress. Hvis din virksomhed har brug for hjælp i forbindelse med en af disse store begivenheder så står vi klar til at hjælpe.

 

Vi arbejder på et personligt grundlag med vores kunder, som giver jer mulighed for at gå videre med de detaljer som vi tilbyder ovenfor eller anmode om yderligere tjenester. Vi er behjælpelige med blot et enkelt element til dit bryllup eller event såvel som fuld service fra A til Z.

Vi tilbyder ikke pakke løsninger. Vi foretrækker i første omgang at lære lidt om jer, enten via email, telefon eller skype. At kende lidt til jeres personlighed og finde ud af netop jeres behov og forventninger. Et forslag vil derefter blive sendt på grundlag af vores indledende kontakt.

For at se, hvad vores tidligere kunder har sagt om vores service kan i klikke her.

BRYLLUPS VEJLEDNING

Barcelona Wedding Guide

Vi ved, hvor skræmmende det kan være at planlægge større begivenheder, hvilket er grunden til at vi har skabt en vejledende Barcelona BryllupsGuide, så I i det mindste kan forstå de juridiske krav og mulighederne, du har her i denne vidunderlige by.

Kontakt Os